رفتن به محتوا
لیمو

لیموترش

لیمو ترش چه خواصی دارد؟ تاثیرات لیمو ترش در بدن چگونه است؟ 

 

لیمو شاداب، اسیدی و در عین حال طعم دهنده، یکی از محبوب‌ترین مرکبات مرکبات در سراسر جهان است. آهک، یک نسل نزدیک، نسبتا کوچکتر و دارای پوست نازک تر است.
گیاه شناسی، این میوه مرکبات متعلق به خانواده Rutaceae، در جنس، مرکبات (که همچنین شامل نارنجی، پوملو، نارنگی و گریپ فروت) است.

نام علمی: Citrus limon

لیمو میوه‌ مرکبات کوچک است. با این وجود، نسبت به سایر میوه های خانواده مرکبات بزرگتر مانند پرتقال، یوزو، پوملو (Citrus maxima) و غیره حاوی ترکیبات بهداشتی بسیار بیشتری است.

خواص سلامتی:

لیمو با مواد سالم مفید برای سلامتی مفید است. این میوه در کالری کم است و تنها ۲۹ کالری در هر ۱۰۰ گرم مصرف می کند که ارزش آن یکی از کمترین میزان برای گروه مرکبات است.

آن‌ها حاوی صفر چربی اشباع شده یا کلسترول هستند. با این وجود یک منبع عالی از فیبر رژیمی (۷٫۳۶ درصد از RDA) است. لیمو یکی از میوه‌های بسیار کم گلیسمی است.
طعم اسیدی لیمو به دلیل اسید سیتریک است. اسید سیتریک در آب آن تا ۸ درصد است. اسید سیتریک یک ماده نگهدارنده طبیعی است، کمک هضم صاف و کمک می کند سنگ کلیه را حل کند.

لیمو، مانند دیگر میوه‌های مرکبات، یک منبع عالی از ویتامین سی (اسید اسکوربیک) هستند. حدود ۸۸ درصد از مصرف روزانه توصیه می شود. اسید اسکوربیک آنتی‌اکسیدان طبیعی قوی محلول در آب است. این ویتامین در جلوگیری از پوسته پوسته شدن مفید است. علاوه بر این، مصرف غذاهای غنی از ویتامین سی به بدن انسان کمک می کند مقاومت در برابر عوامل عفونی را افزایش دهد و رادیکال‌های آزاد و مضر را از خون محافظت کند.

لیمو، مانند پرتقال، حاوی انواع فیتوشیمیایی است. هسپرتین، naringin و naringenin هستند flavonoid glycosides معمولا در مرکبات یافت می شود. Naringenin اثبات زیست محیطی بر سلامت انسان به عنوان آنتی‌اکسیدان، دارنده رادیکال آزاد، ضد التهابی و مدولاتور سیستم ایمنی شناخته شده است. این ماده همچنین نشان داده است که آسیب اکسیدان به DNA را در سلول های آزمایشگاهی در آزمایشگاه کاهش می دهد.

“با تشکر از دکتر غیاثوند عزیز”

نگارنده: معصومه حسینی

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + 4 =