رفتن به محتوا
خوردن میوه به همراه غذا

آیا خوردن میوه همراه غذا درست است؟

آیا خوردن میوه همراه غذا درست است؟ آیا بر هضم سریعتر غذا کمک میکند یاخیر؟ افسانه هایی که در این میان است حقیقت دارد یا خیر؟ 

بخش اول مقاله خوردن میوه همراه غذا را در فیت کراسفیت بخوانید…

خوردن میوه به همراه غذا 

خوردن میوه با شکم خالی باعث سریع هضم و جذب شدن قند آن می شود که قند خون را سریع بالا می برد و مقدار زیادی انسولین ترشح می شود و قند خون می افتد که این باعث می شود که هم بیشتر بخورید و هم بیشتر تمایل به شیرینی ها داشته باشید ، و اینکه انسولین بزرگترین هورمون ذخیره ی چربی است.
 و افراد مبتلا به دیابت باید از خوردن میوه با شکم خالی اجتناب کنند چون پروتیین و چربی موجود در غذا ، خروج غذا از معده به روده را کند می کند. وقتی قند کم کم جذب شود قند خون به ناگهان بالا نمی رود برای مثال مطالعات نشان داده که فقط هفت و نیم گرم فیبر محلول در آب که در میوه ها هست می تواند افزایش قند خون بعد از غذا را بیست و پنج درصد کاهش دهد. اصلا به همین دلیل است که باید حتی برای میان وعده میان وعده میوه را با مقداری پروتئین و چربی همراه کرد که هضم و جذبش طول بکشد و شما بیشتر احساس سیری کنیدو زود گرسنه نشوید و هوس شیرینی خوردن را کنترل کنید.
بعضی هم ادعا می کنند که میوه باید عصر خورده شود و بعضی دیگر ادعا دارند که نباید بعد از دو بعداز ظهر به بعد میوه خورد. گروه اول معتقدند که متابولیسم در عصر کاهش پیدا می کند و با خوردن غذایی که حاوی کربوهیدرات بالاست مثل میوه ، قند خون بالا می رود و دستگاه گوارش را بیدار می کند! حقیقت این است که خوردن هرچیزی که کربوهیدرات داشته باشد به طور موقت قند خون را بالا می برد بدون توجه به زمانی از روز که مصرف شده است.   هیچ احتیاجی نیست که دستگاه گوارش را بیدار کنیم چون خودش آماده ی عمل است. از زمانیکه غذا با زبان شما تماس پیدا می کند و کاری به اینکه چه وقت روز است ندارد.   با وجود اینکه خوردن یک غذای پرکربوهیدرات ممکن است باعث شود بدن از کربوهیدراتها برای سوخت استفاده کند ولی به طور کلی متابولیسم را تغییری نمی دهد. گروه دوم معتقدند که خوردن میوه بعد از دو بعدازظهر قند خون را بالا می برد و بدن قبل از خواب وقت کافی برای تثبیت قند خون را ندارد که در نتیجه باعث افزایش وزن می شود. همان طور که گفتیم هر غذایی حاوی کربوهیدرات قند خون را فزایش می دهد و هیچ شواهدی از اینکه بعد از دو بعدازظهر یا هر زمان خاص دیگری افزایش بیشتری ایجاد می کند وجود ندارد. با وجود اینکه تحمل کربوهیدرات شما در روز نوسان می کند ولی تغییرات بسار جزئی است و در میزان کلی متابولیسم تاثیری ندارد. هیچ دلیلی وجود ندارد که شما نگران این باشید که خوردن میوه بعد از عصر شما را چاق می کند. این طور نیست که بدن شما وقتی می خوابید به جای سوزاندن کالری آنها را به صورت چربی ذخیره کند.
نکته:
نکته ی دیگر و مهم این است که انسولین در پاسخ به فروکتوز ترشح نمی شود ولی قند میوه ها فروکتوز به تنهایی نیست و از مقداری گلوکز و سوکروز هم تشکیل شده پس در هر حال انسولین هم ترشح می شود. اما فروکتوز مشکلش چیز دیگری است و آن اینست که مقاومت انسولینی ایجاد می کند چون باعث می شود انسولین نتواند به سلول متصل شود و در نتیجه سلول نمی تواند گلوکز را جذب و استفاده کند و در نتیجه گلوکز در خون می ماند و پانکراس انسولین بیشتری ترشح می کند که این می تواند در طولانی مدت باعث دیابت نوع دو و چاقی شکمی شود. هم چنین فروکتوز در کبد تبدیل به تری گلیسرید می شود و اگر فروکتوز زیاد مصرف شود می تواند ایجاد کبد چرب کند. برای همین کم کم جذب شدن فروکتوز هم بسیار مهم است اینکه توصیه می شود بیشتر از سه تا چهار واحد میوه در روز مصرف نشود.
نگارنده:مهسا حاجیلو
ادامه مقاله خوردن میوه همراه غذا را در فیت کراسفیت بخوانید…

کراسفیت ، فیت کراسفیت ، کراس فیت ، فیتنس ، تی آر ایکس ، تی ار ایکس ، TRX ، Crossfit ، Fitness ، سایت کراسفیت ، سایت فیت کراسفیت ، برنامه غذایی ورزشی ، برنامه ورزشی ، مربی کراسفیت، فروش لوازم ورزشی ، فروشگاه ورزشی ، فروشگاه فیت کراسفیت ، مشاوره ورزشی،خوردن غذا بامیوه، خوردن میوه با غذا، خوردن میوه همراه غذا،خوردن میوه،خوردن غذا،فروکتوز،انسولین،

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × 4 =