آیا جویدن بیشتر گوشت، منجر به عضله سازی بیشتر می شود؟
?به نظر میرسد میزان جویدن گوشت میتواند بر سنتز پروتئین عضله اثر بگذارد. اگرچه گوشت قرمز یک منبع سریع پروتئین به حساب میآید، اما میزان سریع بودن آن به مقدار جویدن فرد بستگی دارد.
در مطالعهای که توسط محققین فرانسوی صورت گرفته، استفاده از پروتئین برای سنتز پروتیین عضلانی با کاهش جویدن کاهش مییابد. به بیان سادهتر، جویدن مناسب، سنتز بیشتر پروتیین عضلانی را به همراه دارد. درصورت جویدن بهتر و هضم مکانیکی گوشت در دهان، سطح آمینواسیدهای خون و همچنین سطح لوسین خون سریعتر افزایش یافته و درصورت عدم جویدن کامل، افزایش سطح لوسین به تاخیر افتاده و همچنین میزان افزایش آن کاهش مییابد. این مقاله در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا (AJCN) به چاپ رسید.
اگرچه این تحقیق در افراد مسن و بر روی گوشت قرمز انجام شده است، اما به نظر میرسد میتوان این اثر را به سایر گروههای سنی و سایر مواد غذایی بسط دارد. بنابراین، جویدن مناسب فراموش نشه!
نگارنده: معصومه حسینی
کراسفیت ، فیت کراسفیت ، کراس فیت ، فیتنس ، تی آر ایکس ، تی ار ایکس ، TRX ، Crossfit ، Fitness ، سایت کراسفیت ، سایت فیت کراسفیت ، برنامه غذایی ورزشی ، برنامه ورزشی ، مربی کراسفیت، فروش لوازم ورزشی ، فروشگاه ورزشی ، فروشگاه فیت کراسفیت ، مشاوره ورزشی،احمد حیدری،جویدن ، عصله سازی ، جویدن گوشت
بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!