قارچ دکمه ای سفید کدام نوع از قارچ ها است؟ قارچ دکمه ای سفید چه فوایدی دارد؟
قارچ دکمه ای سفید، قابل جویدن و لذیذ، از رایج ترین انواع قارچ های خوراکی است که کشت و مصرف می شود. دکمه های رایج، میوه های گوشتی در خانواده ی بازیدیومیست هستند.
نام علمی: آگاریکوس بیسفروس (Agaricus Bisphorus)
فواید سلامتی قارچ دکمه ای سفید:
◀قارچ دکمه ای سفید دارای کالری بسیار پایینی است. آن ها پروتئین و اسید آمینه های ضروری، سطوح کافی مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر را ارائه می کنند.
◀ این قارچ ویتامین D را به فرم ارگوکلسیفرول دارد. ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که برای رشد استخوان و متابولیسم کلسیم لازم است.
◀ قارچ دکمه ای سفید سطوح عالی از سلنیم، مس، فسفر، روی و پتاسیم را دارد.
◀ ۱۰۰ گرم از آن حاوی mg 318/0 مس یا ۳۷% از RDI مس است. مس برای تولید سلول های خونی (خونسازی یا هماتوپوئز)، انتقال عصبی و به عنوان یک کوفاکتور برای آنزیم های اکسیداتیو ضروری است.
◀ ۱۰۰ گرم از قارچ دکمه ای سفید μg 3/9 سلنیوم یا ۱۷% از RDI سلنیوم را دارد. سلنیوم یک کوفاکتور مغذی برای آنزیم آنتی اکسیدانی گلوتاتیون پراکسیداز است. سلنیوم نقش مهمی را در استحکام بافت کبد و قلب ایفا می کند.
◀قارچ دکمه ای سفید غنی از ویتامین های گروه B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6 (پیریدوکسین) و اسید پانتوتنیک است.
◀ ۱۰۰ گرم از قارچ دکمه ای سفید mg 402/0 ریبوفلاوین یا ۳۷% از RDI ریبوفلاوین (ویتامین B2) را دارد. کمبود ریبوفلاوین می تواند منجر به زخم هایی در دهان، ترک گوشه های لب و دهان (angular stomatitis)، بثورات پوستی فلس مانند و … شود.
توجه داشته باشید که مسمومیت از مصرف قارچ دکمه ای سفید کشت شده بسیار نادر است.
نگارنده: معصومه حسینی
بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!