رفتن به محتوا
پیشگیری از اتروفی

پیشگیری از آتروفی عضلانی (هدر رفتن عضله)

چگونه از آتروفی عضلانی پیشگیری کنیم؟ رژیم غذایی بر آتروفی عضلانی چه تاثیری دارد؟

رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات(منبع غنی منیزیم)، غذاهای کم چرب و مصرف کافی پروتئین به عنوان مهم‌ترین ترکیبات عضلات می ‌توانند مانع از ایجاد آتروفی عضلانی شده یا حتی پیشرفت آن را کندتر کند.علاوه بر اینها، برنامه ورزشی منظم و روزانه از ابتلا به بی حرکتی و آتروفی عضلانی جلوگیری می ‌کند.
از عضلات استفاده کنید، تا از دستشان ندهید در واقع مصرف پروتئین و تحرک بدنی دو عامل جدانشدنی در تضمین سلامت انسان هستند. عضلات از پروتئین ساخته شده اند اما تنها مصرف پروتئین شما را کمک نمی کند. عضلات بدن یا باید استفاده شوند یا تحلیل بروند. پس برای نگه داری عضلاتتان از آنها کار بکشید و آنها را قوی نگه دارید. اگر فرصت کافی برای ورزش کردن ندارید، روش های ساده و روزانه زیر را امتحان کنید.

? در صبحگاه، برای ۱۰ دقیقه عضلات خود را کشش دهید.

?در ظهر و بعد از غذا، برای ۱۰ دقیقه قدم بزنید.

?بعد از شام، ۱۰ دقیقه با کش های ورزشی و وزنه های کوچک نرمش کنید.

نکته: فقط نیم ساعت فعالیت بدنی می تواند تاثیرات بسیار بالایی بر سلامتتان داشته باشد. به خصوص اگر فعالیت بدنی منظم در ۳۰ سالگی برایتان تبدیل به یک عادت شده باشد.

همچنین درسنین ۳۰ تا ۴۰ سالگی مراقب وزن بدنتان باشید و نگذارید عضلاتتان رو به تحلیل و ضعیف شدن  برود. هر چه بیشتر پیروی از یک برنامه غذایی صحیح و همچنین ورزش کردن  بصورت منظم و مستمر را به تاخیر بیاندازید، سلامتی تان بیشتر به خطر می افتد و انجام دادن این کارها برایتان دشوارتر می شود. پس از همین امروز شروع کنید.

نگاررنده: معصومه حسینی

بخش اول مقاله آتروفی عضلانی را دنبال کنبد…

 

کراسفیت ، فیت کراسفیت ، کراس فیت ، فیتنس ، تی آر ایکس ، تی ار ایکس ، TRX ، Crossfit ، Fitness ، سایت کراسفیت ، سایت فیت کراسفیت ، برنامه غذایی ورزشی ، برنامه ورزشی ، مربی کراسفیت، فروش لوازم ورزشی ، فروشگاه ورزشی ، فروشگاه فیت کراسفیت ، مشاوره ورزشی،احمد حیدری،ahmdheydari،آتروفی عضلانی،هدر رفتن عضله،

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوزده − شش =