رفتن به محتوا
پخت قارچ

بهترین روش ها برای پختن قارچ

بهترین روش ها برای پختن قارچ چیست؟ 

 تأثیر انواع شیوه های پختن غذا بر ارزش مواد غذایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی قارچ های پرورشی:
این مطالعه ی بسیار منحصر بفرد به بررسی تأثیر انواع روش های پخت و پز (آب پز، ماکروویو، گریل یا کبابی و سرخ کردنی) را بر ترکیب بتا گلوکانس و ظرفیت اکسیداتیو قارچ های پرورشی پرداخته است.

نتایج نشان دهنده ی کاهش مقادیر پروتئین در مقایسه با مقادیر خام آن بود. پختن به روش سرخ کردن، کاهش بیشتری را در نسبت کربوهیدرات، پروتئین و اش (نوعی ترکیب قارچ) رقم زد. اما باعث افزایش مقادیر کربوهیدرات و چربی آن شد.
آب پز کردن، ترکیب گلوکانس ( پلیمرهای گلوکز لینک شده توسط گلیگوزیدیک اسید) آن را افزایش داد. این افرایش می تواند به دلیل اشباع مواد محلول در هنگام جوشیدن شود که می تواند باعث شکستن کربوهیدرات های نامحلول شود. در مورد خاصیت آنتی اکسیدانی باید گفت که در روش آب پز کردن و سرخ کردن، کاهش معناداری مشاهده شد. اما در روش های گریل و ماکروویو، خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری مشاهده شد. روش های گریل و ماکروویو برای پختن قارچ ها مناسب تر بود. بنابراین، تکنیک های پخت و پز، تأثیر بسزایی بر ارزش مواد غذایی دارد.

✍ منبع:. International journal of food sciences and nutrition

نگارنده: معصومه حسینی

 

کراسفیت ، فیت کراسفیت ، کراس فیت ، فیتنس ، تی آر ایکس ، تی ار ایکس ، TRX ، Crossfit ، Fitness ، سایت کراسفیت ، سایت فیت کراسفیت ، برنامه غذایی ورزشی ، برنامه ورزشی ، مربی کراسفیت، فروش لوازم ورزشی ، فروشگاه ورزشی ، فروشگاه فیت کراسفیت ، مشاوره ورزشی،احمد حیدری،ahmdheydari،پختن قارچ،غذا،تفذیه،سبزیجات،

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوزده + 13 =