رفتن به محتوا
آسیب های وزنه برداری

آسیب شایع ناشی از وزنه برداری

دلایل آسیب های وزنه برداری چیست؟ آسیب های شایع شانه در وزنه برداری کدامند؟

این آسیب ها بر اساس نوع حرکت، و ضعف ها و … در نقاط مختلف بدن اتفاق می افتد که به صورت کلی راجع به آسیب شانه صحبت می کنیم:

 

ورزشکارانی هستند که به عنوان بخشی از برنامه ورزشی خود وزنه می زنند و وزنه برداران حرفه ای نیز وجود دارند. گروه دوم مطمئناً سختگیرتر هستند و اهدافی فراتر از وزن بدن خود را تعیین می کنند. در هر گروهی که قرار دارید ، کمی مراقب باشید و به آسیب شانه شایع ناشی از وزنه برداری توجه کنید.وزنه برداری

هشدارهای عملی

توجه داشته باشید که حتی ناچیزترین آسیب دیدگی شانه نیز می تواند توانایی شما در انجام هرگونه تمرینات بالاتنه محدود کند. با رعایت برخی اقدامات احتیاطی ، هنوز می توانید به اهداف لیفتینگ رسیده و از آسیب دیدگی جلوگیری کنید.
از وزنه های سنگین یا حرکات مکرر خودداری کنید. به تدریج افزایش وزن بهترین است. برای افزایش پیوسته وزنه ها در مراحل بعدی برنامه ای تنظیم کنید.

علائم آسیب دیدگی شانه

اگر درد شدیدی را تجربه می کنید ، بدن به شما پیامی می دهد.
تمام تمرینات بالاتنه شانه را درگیر می کند و به خصوص در مورد وزنه برداری بیشتر صدق می کند. اگر نمی توانید بازو را بالا بیاورید ، بازو را بچرخانید ، تورم ، قرمزی ، سفتی و درد دارید ، شانه شما دچار آسیب دیدگی شده است.بسیاری از این آسیب ها مربوط به التهاب است.

درد گردن می تواند همراه با آسیب دیدگی شانه نیز باشد. بهترین روش استراحت ، یخ ، فشرده سازی و بالا بردن عضو آسیب دیده (RICE) است. از داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی OTC استفاده کنید.
اگر علائم شما بهبود نیافت ، به ارتوپد مراجعه کنید

شایع ترین آسیب های شانه ناشی از وزنه برداری

التهاب عضله دو سر بازویی به دلیل التهاب تاندون عضله دوسر درد شدید در شانه احساس میشود.

التهاب کیسه مفصلی که بادرد شدید همراه است.

آناتومی شانه

تاندونیت روتاتور کاف نوعی التهاب تاندون روتاتور کاف است که در صورت بالا بردن یا چرخاندن بازو دردناک خواهد بود

رگ به رگ شدن یا کشیدگی در اثر کشش بیش از حد یا پارگی جزئی رباط در شانه یا تاندون ها رخ می دهد. با هر حرکتی احساس درد خواهید کرد.

پارگی روتاتور کاف جزئی و کامل و پارگی لابروم آسیب جدی تری است. در هنگام بروز این اسیب شما درد شدیدی خواهید داشت و مراجعه به ارتوپد در اسرع وقت توصیه میشود.

تشخیص تفاوت بین حالت طبیعی بعد از تمرین و آسیب دیدگی واقعی ممکن است دشوار باشد ، بنابراین اگر دچار قرمزی شدید ، اگر محل آسیب در اثر لمس دمای بالاتری دارد ، متورم یا دردناک است ، مراجعه به پزشک الزامی ست.

یادتان باشد قبل از هرکاری  با حساس درد باید تمرین را متوقف کنید!!!

مقالات مرتبط با اسیب های کراسفیت را در اینجا دنبال کنید…

منبع :md.com

نگارنده و مترجم: فاطمه باقری

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × 3 =