رفتن به محتوا
کاهش بیماری قلبی عروقی

کاهش بیماری قلبی عروقی با تغییر رژیم

کاهش بیماری قلبی عروقی با تغییر رژیم

چطور با تغییر رژیم احتمال بیماری قلبی عروقی را کاهش دهیم؟  چگونه با تغییر رژیم غذایی خود از ریسک بیماری های قلبی_ عروقی در امان بمانیم؟

* چربی های اشباع را با چربی های غیراشباع چندگانه عوض کنید: به ازای هر ۵ درصد افزایش در چربی های غیراشباع چندگانه شما قادر خواهید بود ۱۰ درصد از خطر بیماری های قلبی_عروقی در امان باشید.

* از مصرف گوشت های فرآوری شده اجتناب کنید: به ازای هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری مصرف شده، ریسک بیماری های عروق کرونر، ۴۲ درصد و ریسک دیابت ۱۹ درصد افزایش خواهد یافت.

* مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید:
مصرف گوشت قرمز به طور کلی مرگ و میر را در مردان ۳۱ درصد و در زنان ۳۵ درصد افزایش می دهد. گوشت قرمز ریسک بیماری سرطان را در مردان ۲۷درصد و در زنان ۵۰ درصد افزایش می دهد. به نظر می رسد مصرف گوشت قرمز بدتر از مصرف گوشت های فرآوری شده باشد.

 *مصرف ماهی خود را افزایش دهید:
به جای مصرف “امگا ۳” به صورت مکمل، از ماهی دریافت کنید. ماهی گریل شده ۲۳ درصد ریسک مرگ و میر در اثر بیماری های عروق کرونر را کاهش می دهد. اما ماهی های شور مزه شده، خیلی سرخ شده می توانند ریسک بیماری های عروق کرونر را ۱۵ درصد افزایش دهند. در صورتی که ماهی مصرف نمی کنید، باید به صورت مکمل از روغن ماهی استفاده کنید.

* به نظر می رسد مصرف قهوه، ریسک بیماری های عروق کرونر را کاهش می دهد.

* مصرف شکر را کاهش دهید.
غذاهای با شاخص قندی کمتر مصرف کنید. مصرف زیاد کربوهیدرات، ریسک بیماری های عروق کرونر را ۷۰ درصد در زنان افزایش می دهد، اما جالب اینجاست که تأثیر منفی بر مردان نداشته است!

 *مصرف شکلات ریسک بیماری های عروق کرونر را بیش از ۳۲درصد کاهش می دهد.

* مصرف گردو را افزایش دهید. افرادی که ۴ عدد گردو در هفته مصرف کرده بودند، ۴۰ درصد ریسک بیماری های عروق کرونر در آنها کمتر شد.

 *”ویتامین D” دریافت کنید. برای دریافت این ویتامین کافی است در طول روز حدود ۱۰ دقیقه زیر نور خورشید باشید (البته به شاخص uv نیز توجه کنید و زمانی که نشانگر آن بالای ۶ بود بهتر است کمتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند). قرار گرفتن در زیر نور خورشید، دریافت “ویتامین D” را بهتر از مصرف مکمل و غذا افزایش می دهد.

 

 منبع:
Pryde, M. M., & kannel, W. B. (2011). Efficacy of dietary behavior modification for preserving cardiovascular health and longevity. Cardiology Research and practice, 2011.

نگارنده:معصومه حسینی

 

 

کراسفیت ، فیت کراسفیت ، کراس فیت ، فیتنس ، تی آر ایکس ، تی ار ایکس ، TRX ، Crossfit ، Fitness ، سایت کراسفیت ، سایت فیت کراسفیت ، برنامه غذایی ورزشی ، برنامه ورزشی ، مربی کراسفیت، فروش لوازم ورزشی ، فروشگاه ورزشی ، فروشگاه فیت کراسفیت ، مشاوره ورزشی،احمد حیدری،بیماری های قلبی_عروقی  ، کاهش بیماری قلبی عروقی با تغییر رژیم ، 

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 − 14 =