آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با نوشیدن شیر، با مکمل “وی پروتئین” دچار مشکلات گوارشی می شوید؟ مکمل های پروتئین وی چند دسته هستند و کدامشان درصد چربی و لاکتوز بالاتری دارد؟
” لاکتوز ” و مشکلات گوارشی ورزشکاران
حساسیت به قند شیر، به صورت طبیعی در بسیاری از افراد وجود دارد.
این حساسیت در اثر عدم ترشح آنزیم لاکتاز در روده انسان به وجود می آید، به شکلی که قند شیر بطور کامل هضم نشده و در دستگاه گوارشی باقی می ماند.
قند باقیمانده، در اثر فعالیت باکتری های روده بزرگ تولید گاز و اسید می نماید که توأم با مشکلات گوارشی است.
مکمل های پروتئین وی چند دسته اند:
“وی پروتئین کنستانتره” ، “وی پروتئین ایزوله” ، “وی پروتئین هیدرولیز” در این بین ” وی کنستانتره” درصد چربی و لاکتوز بالاتری نسبت به بقیه نوع های “وی” دارد و در صورت مصرف توسط افراد با حساسیت به قند لاکتوز، فرد را دچار مشکلات گوارشی می کند.
به این دسته از افراد توصیه می شود، از پروتئین “وی” های فاقد لاکتوز استفاده کنند، همچنین محصولات لبنی فاقد لاکتوز نیز تولید شده و در دسترس می باشد که به راحتی می توانند از آنها بهره ببرند.
نگارنده: معصومه حسینی
بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!