رفتن به محتوا
ورزش های مناسب افراد دیابتی

ورزش های مناسب افراد دیابتی

ورزش های مناسب افراد دیابتی کدام ورزشها هستند؟ اگر دیابت – فشار خون بالا یا مشکل پزشکی دیگری دارید شرکت در چه نوع ورزشها و فعالیت هایی بیخطر است؟کدام ورزش ریسک کمتری برای افراد مبتلا به دیابت دارد ؟آیا با داشتن مشکلات پزشکی میتوان تمرینات ورزشی انجام داد؟

 

ورزش نقش کلیدی در حفظ تندرستی و همچنین پیشگیری از بیماری دارد و مولفه ی مهمی در مدیریت اکثر مشکلات پزشکی است. تعداد بسیار کمی از مشکلات پزشکی هستند که ورزش و فعالیت بدنی برای آنها توصیه نمیشود. وقتی یک مشکل پزشکی وجود دارد پیش از بررسی برنامه ورزشی باید با پزشک خود مشورت کنید و از او نظر بخواهید در این موارد یکسری آزمایشات پیش از ورزش شامل :

ارزیابی نوین آزمایشگاهی –الکتروکاردیوگرام و حتی آزمون هایی درباره فشار روانی (استرس) نیز میتواند مورد بررسی قرار گیرد

اگر میخواهید درباره ی عوامل عمده ی خطر زای قلبی و عروقی اطمینان حاصل کنید باید ارزیابی های پیش از ورزش به ویژه آزمون های مربوط به فشار را دقیقا بررسی نمایید. این عوامل خطر زا در مردان بالای چهل سال ودر زنان بالای پنجاه سال شامل : وجود دیابت – فشار خون بالا –سطح کلسترول بالا-سابقه فامیلی بیماری قلبی (به ویژه در بستگان نزدیک مانند برادران –خواهران یا والدین ) و حتی انجام فعالیت های بدنی شدید روزانه هم میباشد. پیاده روی ورزش بسیار خوبی است پیاده روی تفریحی بر روی یک سطح نرم به مدت سی دقیقه برای اکثر روزهای هفته مطلوب است.

کسانی که التهاب های مفصلی (آرتریت) در نواحی لگن و زانو دارند باید فعالیت های هوازی مانند شنا و دوچرخه سواری را انجام دهند. افراد دیابتی که در پاهای خود دچار آسیب عصبی شده اند باید برای مراقبت از پاها بسیار محتاط باشند به ویژه اگر میخواهند بدوند یا در معرض هوای خیلی گرم قرار گیرند.

کسانی هم که زندگی پرمشغله ای دارند و مدام درگیر کار و تلاشند نیز میتوانند به صورت روزانه فعالیت های ورزشی را انجام دهند .مثلا” وقتی که ماشین خود را پارک میکنند به جای آسانسور از پله ها استفاده نمایند و همچنین میتوانند وسیله نقلیه خود را دورتر از محل کار یا خرید پارک نموده تا مسافت بیشتری طی نمایند

علاوه بر تمرینات هوازی افراد باید تمرینات مقاومتی راهم به کار گیرند و از وزنه های سبک برای تقویت عضلات بزرگتر و عمده ی اندامهای فوقانی و تحتانی و تنه حداقل دو روز در هفته بهره برند و یک برنامه منظم تمرینات قدرتی برای اکثر روزهای هفته نیز داشته باشند

مجموعه فیت کراس فیت تاکید دارد به فعالیت بدنی و ورزش نباید به عنوان کار شاق و تحمیلی نگاه کرد

بلکه باید آنرا بخش ضروری و جدایی ناپذیر برنامه روزانه زندگی دانست.

با فیت کراسفیت همراه شوید تا به تازه ترین و بهترین مطالب علمی ورزشی دسترسی یابید

نویسنده :فاطمه باقری (کارشناس پزشکیار ورزشی)

منبع : صدپرسش و پاسخ آسیب های ورزشی

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج + 7 =