رفتن به محتوا
عضلات نگه دارنده ی سرشانه

پاره شدن عضلات نگه دارنده ی سرشانه

? بررسی آسیب یا پاره شدن “عضلات نگه دارنده ی سرشانه ( روتیتور کاف)

امروز تیم فیت کراسفیت مقاله ای با عنوان پاره شدن عضلات نگه دارنده ی سرشانه برای شم تهیه کرده که امیدواریم مارا با نظراتتون در راستای بهتر بودن یاری کنید.

? یکی از رایج ترین آسیب های ورزشی، آسیب یا “پاره شدن عضلات نگه دارنده ی سرشانه ( روتیتورکاف) می باشد. اجرای غلط حرکات گوناگون می تواند باعث آسیب حاد یا مزمن این عضلات شود. یکی از این حرکات، حرکات ( و یا فعالیت های) بالای سر می باشد.

Overhead exercises or activities

در حرکات بدنسازی، یکی از حرکات اشتباه و آسیب رسان به این عضلات، حرکت ” فلای سرشانه بالای سر ” یا
Overhead fly

است، که برخی ورزشکاران برای تقویت عضلات دلتوئید آن را اجرا می کنند و می تواند با دمبل یا سیم کش اجرا شود.

مطالعات فراوانی آسیب عضلات روتیتورکاف را در فعالیت های بالای سر نشان داده اند. به همین دلیل است که آسیب این عضلات، نتیجه ی ورزش های با فعالیت بالای سر، مانند تنیس، والیبال، شنا، بسکتبال و… می باشد. اگر این حرکات بالای سری با چرخش یا به صورت ضربه یا پرتاب باشد، احتمال آسیب بالاتر است. شاید بتوان گفت که در حرکات بدنسازی، حرکت “فلای بالای سر” ( که در کلیپ پست ویژه مشاهده می کنید) بیشترین آسیب را در عضلات نگهدارنده ی سرشانه ایجاد می کند.
گزینه های بعدی، حرکات ” پرس سرشانه” و ” پول داون ( لت) از پشت” و همچنین “پرس سینه دست باز ( به طوری که آرنج ها بسیار از هم دور باشند) هستند. از طرف دیگر، مطالعات نشان داده اند، احتمال این آسیب در زنان بالاتر از مردان است.

?نکته مهم:
این حرکت را به هیچ وجه و با هیچ هدفی اجرا نکنید. برخی افراد شگرد به خرج می دهند و این حرکت را برای گرم کردن قبل تمرین اجرا می کنند یا پا را فراتر گذاشته و دمبل ها را پایین می آورند و دامنه ی حرکت هر دست را از ۹۰ به ۱۸۰ درجه می رسانند که هر دو کار فاجعه است.?

?نکته مهم دوم:
حرکت ” نشر از جلو بالای سر یا
Overhead front raise
( افزایش دامنه حرکت از ۹۰ به ۱۸۰ درجه) با همین تفسیر اشتباه و آسیب رسان است.

✍️منابع:
? Wilk, Kevin E., et al. ” Shoulder injuries in the overhead athlete.” journal of orthopaedic & sports physical therapy 39.2 (2009): 38-54.

?Linaker, Catherine H., and Karen Walker-Bone. ” Shoulder disorders and occupation.” Best practice & research Clinical rheumatology 29.3 (2015): 405-423.

نویسنده : معصومه حسینی

احمد-حیدری-مشاور-و-مربی-کراسفیت-در-ایران ، کراسفیت، فیت-کراسفیت، فیت-کراس-فیت، حرکت قفسه سینه دستگاه فلای،حرکت-قفسه-سینه-دستگاه-فلای، فیتنس، تی-آر-ایکس ، TRX ، Fitnesst FREE CROSSFI P,ractice, FITCROSSFIT, Ahmad-Heydary,برنامه تغذیه ، برنامه ورزشی، کلاس های خصوصی ، برگذاری سمینارها، فروش لباس ورزشی ، فروش لوازم کراسفیت آنلاین ، 

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − 1 =