رفتن به محتوا
تمرینات کاربردی

تمرینات کاربردی چیست و چطور می‌تواند به شما فایده برساند؟!

آیا تمرینات کاربردی جنبه درمانی دارد؟

تمرینات کاربردی چیست و چطور می‌تواند به شما فایده برساند؟!

تمرینات کاربردی (functional training) یکی از  محبوب ترین عبارتها در میان عبارات پرطرفدار در رشته فیتنس می باشد. اما منظور مربیان وقتی تمرینی را تمرین کاربردی می نامند چیست؟ آیا تمام تمریناتی که انجام میدهیم به نوعی کاربردی نیستند؟!

در لغت بله!! اما در حقیقت تمرینات کاربردی، آنجا که به ارتقاء آمادگی جسمانی شما بستگی دارد، مقداری دقیق تر از آن است. “در حالت ایده‌آل، تمرینات کاربردی شرایط شما را برای اینکه فعالیت های زندگی روزانه خود را موثر تر و کارآمد تر انجام دهید؛ آماده میکند.” دکتر Jim DiGeregorio فیزیولوژیست ورزشی، Norwood ,NewJersy

تعریف تمرینات فیتنس :

تمرینات کاربردی
تمرینات کاربردی

به طور مختصر میتوان گفت تمرینات کاربردی به شما کمک میکند که نیرو، قدرت  و پویایی را در خود فراتر از آنچه در سالنهای معمول ورزشی می باشد؛ به وجود آورید. این “دنیای واقعی” تناسب اندام می باشد.

تمرینات کاربردی ریشه در فیزیوتراپی دارد.

تمرینات فیتنس به این مفهوم گسترده‌ای که امروزه شناخته می شود; از زمان توانبخشی سربازانی که از جنگ جهانی اول، با آسیب هایی که حتی آنهـا را در فعالیـت های پایه زندگی مانند; راه رفتـن، خم شدن، نشستـن و ایستـادن هم دچـار مشکل کرده بود; بـازگشته بودند به وجود آمد.

فیزیوتراپی که آنها دریافت می کردند، از بین تمام روش ها بیشتر به قدرت هسته درونی بدن و تحرک و پویایی تاکید داشت، که عملا برای انجام تمام حرکات ضروری می باشد.

برای سالهـای سال بدنسـازان، پـاور لیفت کاران و سایر رشته هـای آمادگی جسمـانی;

تمرکز خود را از روی ارتقاء حرکـاتی که در زندگی روزانه انجام می دهیم; برداشته و اهداف آمادگی جسمانی خاصی را دنبال می کردند مانند بدن های عضلانی.

اما ایدئولوژی آمادگی جسمانی جدید، توجه را دوباره به عملکرد بازگردانده;بر روی حرکات ترکیبی یا چند مفصله به جای حرکات ایزوله که یک گروه عضلات را درگیر می کردند،

تمرکز دارد. برای انجام این کار انبار تجهیزات خود را به نوآوری های جدید مانند

Slosh Pipes،  battling rope، کیسه شن، کتل بل، طناب های TRX، و تعدادی از وسایل سنتی مانند مدیسین بال، هالتر ها و دمبل ها تجهیز کرده اند.

 

ادامه دارد……

ترجمه: محمد رامین

منبع: Functional Training Explained

3 دیدگاه

  1. سلام .اطلاعات به اشتراک گذاشته شده عالی هستن .ممنون از شما .فقط ایکاش وقتی از حرکات با اسم یاد میکنید نمایشی هم به صورت عکس از اون حرکت باشه .پیروز و تندرست و باشید

    • سلام، ممنون از توجهتون.
      حق با شماست خانم رکنی. هر جا که نحوه انجام تمرینات مهم باشه سعی شده یا با هایپر لینک و یا با عکس و فیلم اطلاع رسانی کنیم. گاهی اوقات اسم تمرین فقط جهت اطلاع رسانی عنوان شده است.
      با ما همراه باشید تو قسمت سوم همین سری از مقالات چند تمرین کاربردی آموزش داده می شود

  2. سلام .اطلاعات به اشتراک گذاشته شده عالی هستن .ممنون از شما .فقط ایکاش وقتی از حرکات با اسم یاد میکنید نمایشی هم به صورت عکس از اون حرکت باشه .پیروز و تندرست و باشید


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 − هفت =