پای مرغ چه ارزش غذایی دارد؟
شاید شما هم با ادعاهای مختلف در مورد خواص پای مرغ روبرو شده باشید. ادعاهایی در مورد خواص درمانی پای مرغ یا سوپ آن که به محتوای غنی آن از مواد مغذی نسبت داده میشود. در این پست این ادعاها را بررسی میکنیم.
محتوای کلسیم بالا
به طور کلی واحد گوشت از جمله گوشت مرغ به هیچ عنوان منبع کلسیم به حساب نمیآیند. ۱۰۰ گرم پای مرغ تنها حدود ۸ درصد نیاز کلسیم بدن را تامین میکند بنابراین نمیتوان آن را منبع غنی کلسیم دانست. محتوای کلسیم سوپ پای مرغ از میزان نیز کمتر است.
ویتامین D بالا
پای مرغ منبع بسیار کمارزشی برای ویتامین D است. ادعاهای حول اثرات درمانی بیماریهای استخوانی به دلیل ویتامین دی به هیچ وجه صحت ندارد.
پروتئین بالا
اگرچه پای مرغ منبع نسبتا خوبی از پروتئین است اما بسیار کم پیش میآید که فرد پای مرغ را به طور کامل در دهان خود بگذارد و بخورد و معمولا سوپ آن خورده میشود. به علاوه پروتئین پای مرغ کیفیت پایینی دارد. در ضمن، سوپ پا مرغ پروتیین بسیار کمی دارد.
فسفر بالا
پای مرغ منبع فقیری از فسفر است و نسبت به سایر قسمتهای مرغ مانند سینه فسفر بسیار کمتری دارد.
زینک بالا
زینک موجود در پای مرغ کمتر از سایر قسمت های بدن مرغ از جمله سینه، ران و حتی بالاست و عملا پای مرغ به هیچ وجه منبع مناسب زینک نیست.
به طور کلی، پای مرغ منبع غنی هیچ مادهی مغذی نیست. نکتهای که باید توجه داشت این است که به ندرت پیش میآید که کسی پای مرغ رو در دهان خود بگذارد و بجود از آنجایی که اغلب آب آن به صورت سوپ مصرف میشود، ارزش غذایی سوپ آن به میزان قابل توجهی کمتر از خود پای مرغ است.
✍منبع:USDA food
نگارنده: معصومه حسینی
بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!