رفتن به محتوا

باور اشتباه زنان راجع به تمرینات بدنسازی

آیا زنان در صورت پرداختن به بدنسازی دارای بدنی عضلانی، تفکیکی و در یک کلام مردانه می شوند و ظرافت زنانه آنها تحت تاثیر قرار می گیرد؟!

بدنسازی نه تنها بدن زن را مردانه نمی کند بلکه به بدن فرمت دخترانه تری می دهد. اشتباه زنان در این است که بدنسازان زن را قهرمانان استروئیدی می پندارند که دارای بدن هایی مردانه و خشن هستند اما واقعیت این است که تمام مدل های روز دنیا مثل هنرپیشه های هالیوود و خوانندگان زن مطرح جهان که بدن متناسب آنها آرزوی هر زنی می تواند باشد، بدنسازی و آیروبیک را در سرلوحه برنامه های روزمره خود قرار داده اند. اما این مطلب را از نظر علمی هم به شما ثابت می کنیم.

عضلانی شدن بدن مردان به علت وجود هورمون تستترون در بدن آنهاست که هر قدر میزان تمرینات شدید بدنی را افزایش دهند میزان ترشح و تولید این هورمون در بدنشان افزایش یافته در نتیجه بدنشان عضلانی تر و خشن تر می شود، اما در بدن زن مقدار این هورمون فوق العاده کم است و افزایش فعالیت بدن تاثیر خاصی بر روی میزان ترشح این هورمون در بدن ندارد. در نتیجه در صورتی که قرص ها و مواد تزریقی حاوی تستترن مصرف نشود (مثل کاری که زنان بدنساز حرفه ای انجام می دهند یعنی تزریق تستترن به بدن) ، ما به هیچ وجه شاهد بدنی با فرمت مردانه نخواهیم بود بلکه :تاثیر بدنسازی بر عضلات زنان تنها سفت شدن و آب شدن چربی های دور عضلات است که خود از افتادگی عضله جلوگیری کرده و فورمت منسجم، محکم و استیل فوق العاده دخترانه و منسجمی را به فرد می دهد.

محققان به دلایل متقاعد کننده فراوانی در رابطه با فواید بدنسازی برای خانم ها دست یافته اند. اما متأسفانه، هنوز هم تعداد خانم هایی که توصیه های محققان را به جان می خرند، بسیار اندک است. اغلب خانم های ورزشکار، بیشتر وقتشان را در باشگاه با تمرین های هوازی سپری می کنند و زمان کمی به بدنسازی که بدن را به چالشی واقعی می کشد، اختصاص می دهند. لازم نیست که تمرین با وزنه به شیوه ای مردانه و با استفاده از وسایل و تجهیزاتی خاص انجام شود.در اینجا شما را با فواید بدنسازی برای خانم ها آشنا می کنیم.

۱-کاهش چربی بدن

۲- افزایش قدرت بدون افزایش حجم

۳- کاهش خطر پوکی استخوان

۴- بهبود عملکرد ورزشی

۵- قدرت بدنی بیشتر

۶- کاهش خطر آسیب، کمردرد و آرتریت

۷-کاهش خطر بیماری قلبی

۸- کاهش خطر دیابت

۹-عدم محدودیت سنی

۱۰-بهبود رفتار و رفع افسردگی

نگارنده: معصومه حسینی

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × 1 =